Miksi valita bambusukat?

Erinomainen herkille ja kuiville jaloille

Bambukuituinen tekstiili on pehmeää ja joustavaa materiaalia ja hiukan silkin oloinen. Lisäksi se on hypoallergeeninen, jolloin se sopii erityisen hyvin sinulle, jolla on herkät jalat.

Erityisen pitkäkestoiset sukat

Sukissa on vahvistettu kantapää ja kärki ja lisäksi bambusukat pitävät värin paljon kauemmin kuin tavalliset sukat. Nämä yhdessä tekevät sukista erittäin kulutusta kestävät.

Ympäristöystävälliset ja ilman kemikaaleja

Bambu kasvaa nopeasti ilman torjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita. Bambu on 100% biologisesti hajoava ja uusiutuva. Bambu on ruohokasvi, ja aivan kuten ruoho myös bambu on nopeasti kasvava ja tekee sadon ilman uudelleenistutusta. Bambu on maailman nopeimmin kasvava kasvi.

Bambu on lämpöä säätelevää

Yksi bambukuidun myönteisistä ominaisuuksista on sen luonnollinen lämmön säätelykyky ja se antaa ihon hengittää. Jalat pysyvät talvella lämpöisinä ja kesällä viileinä. Sopivat siis myös sinulle, jolla on huono jalkojen verenkierto.

Luonnollisesti raikkaat ja antibakteeriset

Bambusukat ovat luonnollisesti antibakteerisia, ehkäisevät jalkasienen kasvua ja pitävät pahan hajun poissa.

Uskomattoman pehmeä materiaali

Bambusukat ovat paljon pehmeämmät kuin tavalliset sukat ja antavat iholle ihanan tunteen. Sukkamme sisältävät 80% bambua.

Imee ja haihduttaa enemmän kosteutta kuin tavalliset sukat

Bambukuitu sitoo kosteutta 3 - 4 kertaa nopeammin kuin tavallinen puuvilla. Siksi nämä ainutlaatuiset sukat varmistavat, että jalat pysyvät kuivina ja mukavan tuntuisina.

Materiaali 80% bambuviskoosi, 5% elastaani, 15% spandex